Tuesday, April 12, 2011

YENİ DÜNYA

bir Mason şaşırtıcı kıdemli İtirafları hastalık yenildi kim


Bir petrol zengini - üst düzey bir Mason uğursuz gizli Bilderberg grubu terminal dönemdeki bir kanser hastası olan ve ABD'de bulunuyor. Son, o yaptığı her kötülük için pişmanlık dolu, daha sonra kamuya geçen hafta yaptığı itirafları ortaya Pastor Lindsey Williams, onun kalbini açtı. O hepimizin ve gelecek yıl (2012) üzerinden yola da "Yeni Düzen Dünya Savaşları" adlı uğursuz şeytani grubuna göre dünyada almadan önce neden olacağını söyledi olayların bazı papaz ölü dil anlattı , biz sarı deri ile cins olarak Vahiy, Çince, söylenir aksi gibi. O Çin olmasına rağmen yeni süper güç olanlar, bir gölge yol açacağı ya da başka bir deyişle gerçek yöneticilerinin, bankacılar için gizli kalacaktır sözde "aydın" denilen uğursuz grubun parçası olacak gibi görünüyor da sözlerine ekledi sözde "aydın" çok daha önce olduğu gibi hareket edecek denilen süre Çin ve Çin eylemleri bu kurnazca tasarlanmış ekranını kullanarak, ön planda görünür.
ne şu, biz bu sansür haber sürekli garip, biz medya tarafından değil sağlanan küresel Masonluk, tarafından yapılması planlanan bazı gerçekler hakkında diğer ayetlerini içeren bu itirafları, bir özetini ama neyse ki masonlar tarafından kontrol edilmeyen alternatif medya tarafından.

1 noktasında.

 
Bundan iki yıl içinde planlanacak ve ardından kısa bir süre sonra Üçüncü Dünya Savaşı 'de Unleashed olacak bir savaşı tetikleyecek İran'a bir yıldırım askeri grev gerçekleştirdi. İran'a karşı savaş başlayacak Yani zaman da dünya savaşının birçok ülkede getirecek ve böylece yeni bir Dünya Savaşı yaygın olacak ve kurbanlarının milyonlarca yapacak Üçüncü Dünya Savaşı, kıracak .

 

Madde 2.

 
ABD doları kesinlikle 2012 yılında ölmüş olacak. ve "aydın" Çünkü masonluk dünya tek bir yeni küresel para girecek Ancak, kısa bir süre sonra, ve diğer para birimleri, neredeyse tamamen değersiz olacaktır. Bu yeni bir küresel para birimi ve hem de ABD doları kısa bir süre sonra görünür euro düşecek. Şimdi bildiğimiz dünya tamamen 2012 yılının sonuna kadar farklı olacaktır. Gölge komplo uygulanmaktadır imha dövme değişimi hedefleyen, bu yüzden hemen en kısa sürede astronomik fiyatlarla ulaşacak fiyatı gibi altın veya gümüş, nadir metaller satın takip bankalardan paranızı çekmek için en iyisi şimdiye kadar hiç olmamış!
Bu üst düzey Mason söyledi: "Kısa bir süre içinde Çin ve Çin güçlü olacaktır." Çin Yeni Dünya Düzeni tahta, gezegen izleyecek uysal bir araç olacaktır. Her iki lider ve Amerika nüfusunun Üçüncü Dünyanın mevcut durumu ile mukayese edilebilir düşük bir durum, düşecektir.

Çok önemli, Timothy Geithner, ABD Hazine Bakanı, akıcı Çin ve Kevin Rudd, Avustralya eski Başbakanı ve akıcı Mandarin konuşuyor şu anda dışişleri bakanı konuşuyor. Bundan iki yıl içinde, hemen hemen Amerika Birleşik Devletleri tanımadı. Gölge elit "illuminati" Bu gezegende insanların kitlelerin boyun eğdirme olarak hızlanır. Bu gezegenin sakinleri olarak çok zorunlu RFID çipi tanıtımı takip edecektir. Bu iki yıl (yani sonu 2012) sonunda, daha büyük kitleler ve eksiksiz debusolare bir devlet haline getirilecek bu yüzden bile isyan etmek mümkün olmayacaktır ki zayıf olacaktır. HAARP gizli tesisler belli psihotronice aracılığıyla bu gezegende yaşayan insanların ezici çoğunluğunun kafasında etkileyecek hipnoz ve genel uyuşukluk garip bir durum enerji üretmek için uzaktan çalışacaktır. kitlelerin HAARP tesisler sayesinde, insan böylece garip bir devlet dalmış olur, hangi uyku azalma ve bir irade gerektirecektir ve bu tepki değil, uyuşuk bile yaşam koşulları insanlar her zamankinden daha kötü olacak. insanların büyük çoğunluğu gibi sedatize olurdu, "sebze" gibi robotik ve atıl davranacaktır.

3. madde.

 
Altın ve gümüş olacak ve insanlar tabanlı olacak sadece değerler kalır. Bunu bilerek, acilen sahip altın ve nakit varlıklar dönüştürülmüştür yok. mümkün olduğunca çabuk götürün. ve ayrılamıyorum bükmeyiniz yok, "aydınlanmış" çok yakında tüm bankalar düşmeye devam edecek çünkü. O ve ekonomik depresyon bir devlet olarak girip hepimiz bundan iki yıl içinde, çok kötü oldu. biz ya isteyin istiyorsak çoğumuz yaşam köylü şekilde kucaklamak zorunda olacak, biz bildiğimiz gibi yoksulluk nedeniyle, kentlerde yaşamak mümkün olmayacaktır.

Senin yüzünden insanlar ve bu nedenle ev satın almak anlamına gelir olmaz çünkü pazar, yakında çökecek ve gayrimenkul güvenemeyiz ki Umut, mevcut mülkiyet fiyat düşecek. hepsi bankalar ve çökecek zaman birbiri ardına iflas biri gidecek kaybolur çünkü Henüz kimse servet, miras ya da yatırımları yaşayabilmektir olacağını umuyoruz için uygulanabilir.

Madde 4.

 
Yakında, ham petrol önümüzdeki birkaç ay içinde varil başına 150-200 dolara ulaşacak!

Madde 5.

 
banka mortgage krizi düzenlediğini Bankalar iki hafta önce Kongre tarafından onaylanmış ve bu bankaların diğer güçler için gerek kalmadan borçlunun evinde ele geçirmek için olanak Yasası tabi olacaktır. Eğer bir ipotek varsa, şimdi ödeme veya satışa çıkan para sadece düz satın alacak olsa bile, başka bir ev için tam miktarı ödeyebilmektedir böylece ev satmak. milyonlarca insan evlerini kaybedecek en kısa sürede, hatta şimdi ev, hatta mütevazi, tam olarak ödenir emin olun.

Madde 6.

 
Sağlık Hukuku Başkan Obama tarafından teşvik edilmiş ve ayrıca bankalar tarafından dikte kontrol sinsi bir araçtır sigorta şirketleri tarafından yürütülecektir. Amerikan silah ve ötenazi Hükümeti devralınması da bu sinsi yasa gizlidir.

Madde 7.

 
ABD hükümeti Çin'e Panama Kanalı yıllar önce vermiş, ve Dış İlişkiler (CFR) ve Üçlü Komisyon Konsey bir stratejiydi.

8. maddeye.

 
Sunmak Çin de bütün Yunan port zaten var olduğunu bilmek gerekir.

Madde 9.

 
Çin şu anda tüm nadir toprak mineralleri% 90 tutar ve çeşitli teknoloji bileşenleri, silahlar, vb kullanın. vb.

Birkaç Çin şu anda ABD askeri için silah parçaları% 80 ürettiğini biliyorum. Inanılmaz ama gerçek. ABD Çin'in insafına şu anda!

Madde 10.

 
Çin dünya çapında mevcut doğal maden kaynaklarının büyük çıkarıcı olduğunu. Bu Avustralya'da yarısından fazlası mayın tutar. Çin aynı zamanda Afrika, ABD, Orta Doğu, Kanada'da madencilik faaliyet göstermektedir. Çin Yeryüzündeki bütün nadir mineraller üzerinde% 90 tekel tutar!

Madde 11.

 
Çin son derece nakit ve bu şekilde, o satın alabilir ve herhangi bir para satmak zengin yapma, bütün büyük dünya para birimleri ile işlem görüyor.

Madde 12.

 
Birkaç Rusya petrol ve doğal gaz en büyük üreticisi olduğunu biliyoruz. biz çok Rusya ve Çin olur her şey hakkında dikkatli olun, bu olmalıdır bilerek. ABD'de Çin tüm imalat sanayi taşındı, çünkü bu ülkelerde önemli çıkarları olduğunu göz önüne alındığında, Amerikalıların, onlara karşı bir savaşı kazanmak asla.

Madde 13.

 
Elitler so-gölge hükümet siyah "aydınlanmış" şeklinde çağrıda bulundu. küreselleşme ile birlikte, bu önümüzdeki birkaç ay içinde Ortadoğu'da büyük çaplı bir kriz istemi istiyorum.

Şehir Bankası ve IMF ile birlikte Bankası Goldman Sachs zaten İran'a odaklanmış durumda. NATO askerleri saldırmak için sözde "aydın" denilen elit komuta öncesi Bu bankalar Ortadoğu mali sakat amacıyla çeşitli kirli perde arkası manevraları şımartın.

Ayrıca, ABD ve Avrupa'da son zamanlarda bilgisayar virüsleri İran sattık bilmelidir bir akıllı kasıtlı faul üzerine vurdu.

çeşitli eylemler ve Irak konusunda yaptığı gibi, İran'a sabotaj gölgelerden icra edilmesini de saldırı "aydınlanmış" artık bulacaksınız zaman kıracak İran'a karşı bir yıldırım saldırı için hazırlanıyorlar Tüm bu gösterileri beklenmedik zaman.

Madde 14.

 
"İlluminati" gezegen uğursuz şeytani "Devil's Mesih" ("The Devil's Messiah") üzerinde proje yürütecek. Gerçekte, bu "aydın", aslında, sıkıntı Deccal hakkında getirmek için irade ile gizli bir eylemdir. Çok fazla şüphe uyandırmak Antichrist onu demiyorlar ve bu şeytani projenin "Proje Devil's Mesih" (Devil's Messiah - başka bir deyişle, Şeytan'ın "meshetti" ya da haberci), onlar kurnaz denilen nedeni budur.

terminal dönemdeki kanserli hasta kralı şöyle dedi: "Son", "biz şimdi Yeni Dünya Düzeni tahta için en kısa zamanda Tanrı ve tüm bu gezegende ona göre tecelli olarak kurtulmak gerektiğini karar verdik." Aydınlanmış
Tycoon "Devil's Mesih" ("The Devil's Messiah"), her şeyden önce, bu gezegenin tüm sakinleri tarafından normal bir hayat olarak kabul edilmelidir çoklu ve toplam sapıklık demektir "dedi. Eşcinsellik, uyuşturucu, pedofili ve hayvan seks, sefil ve sevgi veya aşk yoksun bu gezegendeki en kısa sürede hakim olmalıdır. Bunu yapmak için, "aydın" biz, dünya genelinde dağıtmak için onları izlerken sapıklık tüm formları, năucească insanların ihtiyaç ilk ve onlara artık sevgi ilgi yapma kararı aldık, onların şeytani vizyon olmak seks sadece değiştirilmelidir. Onlar Tanrı'ya inanan insanlar sağ, olacak nerede "(" The Devil's Messiah ") Mesih Devil getirebilir ve saygı devam fark var çünkü adice ve sapık bu şekilde davranmaya düşünüyorum manevi ve ahlaki değerleri. İlk, "aydınlanmış" ve sapık bu Dünya'nın tüm halkların arayacak sonra insanlar olarak seçecek ve en sapkın orada onlara ve bütün medya, "Devil Mesih tarafından desteklenen bir görünüm yapacak "(Devil's Messiah").

Madde 15.

 
o bile kendilerini "aydınlanmış" dünya (Tek Dünya Din) olarak adlandırılan tek din kurmak için bastırıyorlar ve gölgelerden finanse edilmektedir Kiliseleri Ulusal Konseyi gibi hayalet örgütlerin oluşturduğu çağrı olanlar, Yahudiler Rockefeller vakıf, Carnegie ve Ford gibi Satanic Masonik örgütler.
Bu ilginçtir ki tarafından sözde dini toplulukların şu anda yaratılması sözde "aydın" gibi belediyeler ve vakıflar tarafından baş tacı olmak istiyor yanlış ekümenikliği teşvik önemli bir faktördür değildir Allah'a iman dahil insanlar, ama insan, sapık bozuk ve aç finansal kazanç inanılmaz için. bozuk din adamları güveniyor tür hayalet girişimler zaten Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok kilise almış. Kalmak basitçe, hayret bu tür sözde dini girişimleri ya Rab Tanrı kelimesi yüzleri yükseltilir, söylemek getirmek için tasarlanmış olduğunu nasıl kötü sefil, sapık keşfetmek zaman ilk sen inanmıyorsun- o gerçekte onlar İngiltere'de Westminster başpiskoposun yönetimindeki bölge daha geçenlerde, Amerika Birleşik Devletleri ve İrlanda ve her iki bölümü de gerçek inananlar kaçırmak için aradığı görmek isteyen herkese açık olmakla birlikte, Allah adına tüm vardır. Bu tür "dinsel girişimler" Tanrı'nın bir sözde kapsamlı Kilisesi tarafından insanlık sinsi yol ancak gerçekte eksik olacak tasarlanmıştır.

Madde 16.

 
Zaten (hatta bazı ABD eyaletleri kabul edilmiştir) kim zaten ilçe gelip bir şikayet karşı yapılan kilise üzerinde bir asma kilit koymak mareşal hakkı "yerel kararlar" lakabı vardır törenleri oylanan kiliseler, onu papaz özellikle en kısa sürede bu, bazı kötü alışkanlıklardan karşı, eşcinsellik aleyhine konuşuyor ya pedofili karşı harekete karşı. Bu şekilde, kendi araçları sefil aracılığıyla, herhangi bir yasal sürecin dışında kilise kapatabilir Bu Yönetmelik ile "aydın" ve Çin'de önceki çalışma gibi bu şekilde hareket ederler.

Madde 17.

 
Petrol zengini şöyle dedi: "Ancak onlar zaten, medya üzerindeki en kısa sürede Yeni Dünya Düzeni olarak uygulamak için bu alanda tam bir tekel elde etmek için plan neredeyse tam denetime sahip Zaten onlar kurumsal medya var. bazı masonik gruplar. mevcut medeniyet yok etmek için sözde "aydın" denilen kasıtlı planlıyoruz. Günümüzde sözde "aydın" denilen ile ligde küresel Masonik elitler kontrolleri sadece Rusya değil, aynı zamanda Çin tarafından düzenlenen medya ve kontrolleri hem ABD Başkan (Obama) ve ABD Kongresi Kongre dünya Masonluk gölgelerinden kontrollü olması sözde "aydın" denilen ile ligde olan göz önüne alındığında, Amerikan halkı üzerinde boynunu koymak isteyecektir. tam "Shadow emisyonları bir vergi öngörülüyor internette yayınlanacak kapris bilgi sansür olabilir Siber Güvenlik Yasası (Kanun siber güvenlik), ve Karbon Vergisi Kanunu (Kanun vergi karbon dioksit emisyonları), "küresel ısınma" ile aldatma bahanesiyle karbon dioksit. Sonra, naif ve Amerikalı vergi mükellefleri manipulable mortgage krizinin debriyajlar vatanımızı kurtarmak için istenecek ve son mali kaynaklarından "Mızraplı" olacak ve tepsi etrafında getirmek ve bu tutarlar yutmak onlar olarak kullanılacaktır dolar üç büyük bankaların trilyonlarca sözde büyük bankaların küçük bankaları bazı ülkelerde ekonomileri kurtarmak için mücadele yok etmeye çalışacak. sözde "aydın" olarak adlandırılan ". aydınlanmış" Bu aslında başka bir deyişle bazı mega Lombardlar ya vardır, gezegendeki bazı mega tefeciler, ancak buna izin vermez. Onlar için oyun, fair-play yoksun acımasız olduğunu ve herhangi biri tarafından ilk ediniminde demektir paranızı, House, aracınızın, sizin samimiyet ve Çok geçmeden, bu RFID çipi sıkıntı zorunlu uygulanmasını gerektirir. hayatının hatta tüm bir inceleme de dahil olmak üzere tüm para toplam denetim.

No comments:

Post a Comment